Ziha, keciL2 cili padi

>> Tuesday, August 25, 2009

comEy ke saya ni??

bertitle gadis paling kecik dan bermuka putih( mcm 'Gopa') dlm kelas kami, ziha ini sering menghiburkan kami ngn telatah lucUnya dan meNAWAN.meskipun ziha ni ceria orgnye, ziha ni mudah terasa dan merajuk. Time ziha ni merajuk, die akan dudk diam je kt tempat die..hehehe..ziha ni paling suka perGi merayap kt tempat TutOh (tiada kaitan soal hati tau..dah berpunye laaa). Meskipun dirinYa "tidak cukuP" inci, ziha ni gah di padang hoki. Ziha ngn Gopa adalah Ikon hoki dalam kelas kami dan ziha ni kire boleh la klu nk ajak maen kt padang atau court..(tiada maksud tersirat)..untuk rekod, ziha br sahaja pulang menjalani latihan pusat bagi pasukan Hoki wanita MsiPgm( majls sukan inst. pendidikan guru malaysia) di johor bharu..Soal hati???ziha tidak suka makan hati tapi suka makan pedal ayam jer...huhuhu...bakal mendirikan rumahtangga xlama lagi dengan jejaka pilihan hatinya "15" tahun lagi.hehehe..jom kita santai ngn aksi gedik ziha ni yer :

kami bUkan boneKa

baGuslah aPih ni...


aku xputih Pun


keCik......kuRang keCiK
(sya, jgn marah)


caLon SuamiKu ke ni????
(utk Z, gambar hanyalah ilustrasi)


"air pasang pagi, surut pukul 5"
(ziha menyanyi sambil hujan lebat)

9 Diskusi anda Di sini:

aku ke August 25, 2009 at 11:36 PM  

hahaha..smpai jgk time ko ziha..bgus la jat..bleh ak kutuk teruk2...ziha, ak bgtau Z, yg ko curang..hahahahahhaha

p/s: bukan halim tulis daaaa

Biro Agama Dan Pendidikan IPGM Kampus Sultan Mizan August 26, 2009 at 4:03 PM  

ni knape kait dgn nama aku plak? aku x tulis pun sal bdk2 kelas ni, (halim tukang ceritanya) haha..
sori r guna profile biro agama, malas nk bukak blog sendiri la, baru je update blog biro agama, huhu

Anonymous August 26, 2009 at 5:32 PM  

hishhh????ak keliru r ngn korg ni..bkn jat sajer ke yg handle nde ni???keliru gue ngn korg ni..
pndai la jat tipu...pape pn, suke view page kite ni..hehehehe

Anonymous August 29, 2009 at 5:25 PM  

sebenornye apih yang wat...
tok sah keliru2 doh...
memah apih yang wat...
apih mu jangan nk nyorok...hakhakhak...

p/s: sori r apih aku kantoikan mu...

Anonymous September 1, 2009 at 12:23 PM  

hahaha... mmg apih yg wat blog ni, sori la apih.. nnt jgn berhenti lak menulis blog ni, hihi.. '
syang apih.

p/s: di catat oleh muslimah solehah..

Bakal guru September 1, 2009 at 3:31 PM  

ak pn rase apih gk yg buat..die kan Ku..sajer nk wat nk naek nama die..

Pemuda Islam September 2, 2009 at 3:34 PM  

betol2.. aku sokong awok bola @ bakal guru, haha

Anonymous February 27, 2010 at 2:11 PM  

haziha..
for past few years, im looking for her, and her latest picture..
still cute as ever..
pls send my regards to her ya..

Mr_17 March 4, 2010 at 2:09 PM  

insyaallah...salam saudara itu akan disampaikan pd empunya diri...

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP