jAmil, "the specIal tasK"

>> Sunday, August 16, 2009


kini tiba giliran untuk story about jamil atau nama penuhnya, Mohd khairummuzammil. Lahirnys di bachok kelantan dan merupakan bekas pelajar Mrsm. Jamil ni sbenarnya Budk "pTs" yg tersangkut drpd fly ke sri langka.hahahaha...klu crite bab jamil ni, die terkenal dlm klas ktorg utk "special task" ataupun tugas2 khas....klu bab Lcd, jamil ni la tukang pasang n sgala-galanye...yg paling penting, jamil ni akan dipertanggungjawabkan atas segala perkara berkaitan pengangkutan dan pembelian peralatan kelas.hehehehe...sikap jamil yg paling "hot" ialah suka mendekati wanita2 cantik dan suka bakar roti utk santapan sahabat2.ehehhe..die ni peminat fanatik "setan mErah" tp sering jadi mangsa kutukan peminat " SelC"..soal Hati, die memilih insan seMaktab sbg inspirasi hati...aksi manje jamil ni plk, kt bwh ni :


adaKah hatinya juga bertaut pada masjid???


ko pikrlah sendiri...


kami geng berstail.....


serasi????

ni lah abg aku...

4 Diskusi anda Di sini:

Anonymous August 16, 2009 at 1:40 PM  

sape yg pkai baju kuning jaket putih 2????mcm knal jer die 2...sajer jln2 cni dr iptb

Ariff @ Clever August 19, 2009 at 7:07 PM  

a'ah la...cam kenal jer...
tapi nape nampak baju jer...
tak nampak pun muka dier...
susah nak cam ni...hehehehehe....

Bakal guru August 19, 2009 at 9:12 PM  

bese la..klu org smart, mesti ad org jelez..hehehe

Anonymous April 2, 2011 at 6:34 PM  

sapekh insan semaktab i2?

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP