"MekCha", raKsaksa buKu

>> Thursday, August 13, 2009

bacelah Buku, wahai adik2.....

no time for waste...hahahaha(maaf klu english broken)..aisya atau gadis coMeyl ini mempunyai maksud tersendiri dengan falsampah nyer itu...Aisyaturradiah Binti mohammad adalah nama diberi hasil adaptasi drpd ayatUl quran dan merupakan Anak kelaHiran Besut, Trg...(tp ckp luar...)ahahhaha...jgn marOh sya...perwatakan sederhana dan selesa dengan Panggilan "MekCha"...(bukan bermaksud beSar)..Mekcha ini tidak layak bergelar ulat buku tetapi rakSaksa buku krn die gemar bersAmA buku lebih lama drpd ulat buku...seswai ngn status "raksaksa" buku itu, mekCha mendahului pointer kami dan batcH kami dimana purata semesTer lepas 3.**...(rahsIa kerajaaN rakSaksa Buku)...Mekcha ni ade kelebihan tersendIri dimana die akan berusaha untuK belajar seSuatu yg die xtaw @ xpandaI sehingga she geTs it.....cthnye, kawad kaki....die xpndai tp die rajin utk berlatih n terus berlatih n kuasai Pergerakan kreatif kawad tu...hahahahaaa....yg paling Penting Mekcha ni ade adik yg comey..hehehehe(sya, arafaH utk ak kn???))))*bukan halim yg tulis* ...nk tulis pN xlarat dh, tgk plk aksi2 comey Mekcha ni:



tepilah siket, nk duduk ni...
(xmuat nk duduk)..



totally spies ke ni....


akulaH wanita melayu comeY terakhir


?????????


dimana kekaSih haTiku perGi????

12 Diskusi anda Di sini:

syabab islam August 13, 2009 at 1:05 PM  

hahaha... memang comey la mekcha ni..

great_teacher August 13, 2009 at 8:44 PM  

mek cha,kawad molek sikit..hehe

Math Teacher August 14, 2009 at 11:06 AM  

hanya untuk kenangan bersama..salam ukhuwah..

hayat muhamad August 22, 2009 at 12:34 PM  

mekcha juga ada abang yg ensem nama PokYat..hehehehhe:P

Math Teacher August 22, 2009 at 2:58 PM  

ye ker abg ensem..ngatkan adik mekcha je yg comey2..hahahaha..
p/s:bkn halim yg tulis

hayat August 22, 2009 at 3:56 PM  

dalam famili aku,mekcha yang paling tak encem..hahahhahahahahahah:P

Bakal guru August 22, 2009 at 6:52 PM  

aisya, meskipun "bro hayat" bertinta demikian..awokbola dan kerajaan bola tidak bertitah demikian..ko la paling comey slps arafah..hahahahaa

p/s: sekali lagi, bukan halim yg tulis

hayat muhamad August 23, 2009 at 1:37 PM  

aku rasa ni memang keje Halim!hahahha

Seorang Bukan Sasterawan August 23, 2009 at 4:01 PM  

mekcha,selamat berpose..
halim..selamat berpose juge
P/s:aku pun abang mekcha

Bakal guru August 23, 2009 at 7:18 PM  

thanks 2 seorang buka sasterawan:
selamat berpose n "bertawarikh"

p/s: bagi pihak halim
halim xde kt umah.

Bakal guru August 23, 2009 at 7:19 PM  

to hayat, ni bkan kije halim..halim kije kt laen la.heheheh

kije sape ntah..hahaha,,tnye mekCha

Ariff @ Clever August 29, 2009 at 5:35 PM  

halim ambik kesempatan je tue...
sya jangan biarkan bakal anak2 sdare mu itam...hakhakhak

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP