GadIs Korea darI DunGun

>> Sunday, June 6, 2010

"pingat Emas maratHon movie Korea"

"kisah kami" menjelma kembali. Kali ini entri kami berkisarkan gadis korea dr dungun. Jung Yoon Suk atau nama sebenarnya Fauziah latif...opsssss..Fauziah Hussin merupakan ahli kami yang sangat obses pada cerita korea dan seumpamanya. Fauziah atau nama cutenya, Gee juga telah menyuntik "virus korea"nya pada Long (long mtk crite korea ngn gee sblum cuti br ni).

Gee juga merupakan ahli perniagaan yg berjaya aka penjual top up dan agen HPa.sesiapa yg kehabisan kredit boleh membeli top up dengan gee TAPI dgn syarat, bawak skali cerita korea. Gadis bertahi lalat manis di bibir ini sangat femes ngn ayat "forget about it" dan seorang yang pendiam dan kadang2 boleh menjadi aktif jika cerita korea menjadi topik perbualn..hehehe..

saksikanlah aksi-aksi Jung yoon suk sepanjang di "MALaySia" :


Teman tapi mesRanya


FesyeN korea campUr melaYu islAm


mcm ni lah mukanya tyme tgk cerita korea


aDik angkat dr Malaysia


siapakah lelaKi yg membuaTnya tersenyum lebar itu????
lelaki korea or melayu???


.:pandai jugak berkawad ye:.

2 Diskusi anda Di sini:

Ariff @ Clever July 16, 2010 at 12:32 AM  

cam ne aku leh takde gambar ni???

Anonymous October 14, 2010 at 8:22 PM  

OMG..OMG.//
cmner gambar ni leh wujud kt cini lak ni...
aiGooo...!!!

  © Blogger templates Palm by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP